0418 642 465 info@vanderleebruchem.nl

'Samen de otters ontdekken'

Het Flevo-landschap beheert diverse natuurgebieden en landschappen waaronder het Natuurpark Lelystad in Flevoland. Een uniek natuurgebied waar bijzondere dieren in hun eigen natuurlijke leefomgeving te aanschouwen zijn. Het is de enige plek waar otters écht in hun eigen natuurlijke leefomgeving te zien zijn. Het ottercomplex in Natuurpark Lelystad is daarom dé manier om kennis te maken met de dieren en hun verhaal.

Bezoekers komen van heinde en ver om deze dieren te bekijken. Het Ottercomplex is daarom niet alleen weggelegd voor bezoekers uit Lelystad, maar ook zeker daarbuiten.

Ondanks dat liggen er nog zeker kansen om het complex te verbeteren. Het doel is om van het complex een echte belevenis te maken. Hoe? Door meer mogelijkheden te creëren om de otters te bekijken, de toegankelijkheid voor mindervaliden en kleine kinderen te vergroten en om meer ruimte voor educatie te faciliteren.

Deze maatregelen (en werkzaamheden!) zullen ervoor zorgen dat het ottercomplex een bijzondere plek in de polder vormt waar mensen bij elkaar komen. Zo wordt deze plek een vooruitstrevende, innovatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor alle doelgroepen én krijgt deze plek de aantrekkingskracht om mensen vanuit de stad naar de natuur te trekken.

Aannemingsbedrijf van der Lee mag deze werkzaamheden in opdracht van Flevo-landschap uitvoeren. Wij zijn trots, bij te mogen en kunnen dragen aan dit mooie project!

© Copyright 2022 Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V.

Realisatie door: Accepta